Wat je kunt vinden in de stilte...

Gepubliceerd op 30 november 2017 om 15:35

Het afgelopen jaar heb ik eigenlijk niet veel van mij laten horen. Ik roeptoeter soms op Facebook maar verder was het tot aan de zomer even ‘Stil In Mij.’

Tegelijkertijd was er van alles gaande! Vanuit die broodnodige stilte heb ik gekeken naar alle ballen die ik in de lucht hield. Het was nodig om bewust te voelen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En weer heb ik opnieuw keuzes gemaakt.

Ik had behoefte aan focus in mijn activiteiten. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een goede presentatie maken ;- ) Practice what you preach! Dus opnieuw naar de schrijftafel om de kern van mijn missie op te schrijven en te bepalen hoe ik dat in de wereld wil zetten. Een mooi inzicht kreeg ik deze zomer bij het zien van de film Down To Earth. Bijdragen aan een liefdevolle betere wereld kan ook in het klein en dat gaf een heel ‘groots’ gevoel. Tja, inzichten en leren...het stopt nooit.

Een liefdevolle wereld

Ik ben van mening dat we in onze prestatiegerichte maatschappij behoefte hebben aan authenticiteit. Dat mensen de ruimte krijgen om zichzelf te mogen zijn. Want als je mag zijn wie je bent ontstaat er acceptatie en liefde en daar heeft onze wereld heel veel meer van nodig! 

Terug naar de essentie.

Podium en spreekangst overwinnen gaat voor mij over zichtbaar worden. Zichtbaar zijn in al je eigenheid. Zodat je gaat stralen met alles wat je in je hebt en je jouw talenten kunt delen met de wereld om je heen.

Op mijn manier

Misschien niet slim volgens de marketingstrateeg, maar ik richt mij niet op de 'ideale klant' want iedereen mag er zijn. Wel handig om te weten dat mijn specialisme koorzangers en sprekers zijn. Ik werk alleen live met jou want ik geloof in old school contact. Je treft ook geen acties, bonus of vroegboekkortingen aan op mijn website. Simpelweg omdat ik hecht aan keuzevrijheid, eerlijke prijzen en ik houd van transparantie ‘What you see is what you get’ 

Geloof in wat je doet en waarom, daar ga ik helemaal voor.

Ben jij een (koor)zanger of spreker die intrinsiek gemotiveerd is om ontspannen en authentiek zichtbaar te worden? Dan nodig ik jou uit om op mijn vernieuwde en vereenvoudigde website rond te struinen! www.biancavandreumel.nl En kan ik iets voor jou betekenen? Laat het mij dan weten. 

Vanuit dezelfde visie en gedrevenheid werk ik ook samen met collega's in de maatschap BEE Happy Factory. Wij bieden persoonlijke EmpoWErment op school, in bedrijven en voor jou met creativiteit, klank en beweging.

EmpoWEr jezelf, stap in het licht van je eigen mogelijkheden :-)

Liefs, Bianca