Podium voor Projecten

Gaat over dromen, ideeën en initiatieven die simpelweg een podium verdienen!

Omdat ze verbinden, perspectief bieden of bijdragen aan het ontwikkelen van de B-Happy Faktor!

Wie mij kent weet dat ik een ondernemend type ben. Dromen Durven Doen is een motto dat mij past :-)

Met gezonde gedrevenheid werk ik samen, met mensen die dezelfde passie delen, aan verschillende projecten waarin verbinding en ontwikkeling hand in hand gaan en plezier centraal staat.

 

 

De Toekomst van een Verleden

'De toekomst van een verleden'

was een koor- en herdenkingsproject over vrede, vrijheid en verzoening.

Duitse en Nederlandse koorzangers hebben gebouwd aan een muzikale brug.

Een ontmoeting van mens tot mens met de beste verbindende factor die er is; zingen en muziek maken. We maakte een publieksvoorstelling met een cross over tussen pop, kleinkunst en klassieke muziek, ondersteund door poëzie en beeldende kunst. Lees verder

 

Wat betekent vrijheid voor jou?

5 mei 2019 is deze webpagina opgezet, met de bedoeling deze te vullen met persoonlijke verhalen. Een collage van gezichten met verhalen over de betekenis van vrijheid.

Wil je jouw verhaal hier plaatsen? Stuur het dan in maximaal 100 woorden naar info@biancavandreumel.nl

Naar collage

Veritable Poppy Project

Een herdenkings-kunstproject voor de 221 soldaten die omgekomen zijn tijdens de operatie Market Garden in de Gemeente Gennep.

Samen met Daantje Kip van www.maakeenlieveling.nl  zijn er 221 Poppy Lievelingen gemaakt ter gelegenheid van 75 jaar herdenking in 2020.

Lees meer.

KoorEvent Klooster Graefenthal

Een droomwens waarin ik koren in alle genres bij elkaar breng op een bijzondere locatie om de passie voor koorzang met elkaar te delen. Een koorfestival zonder competitie element waarin verbinding centraal staat. Dit doe ik samen met de gastvrije mensen van locatie Klooster Graefenthal te Goch.

Lees meer.

This is me

This Is Me project

Is een supergave actieve workshop die een boost van positieve energie gaat geven!

De workshop wordt gegeven door Karin Tooren en ondergetekende.

Na een periode, waarin we afstand, onzekerheid en beperking hebben ervaren, willen wij je een energieboost geven. Juist NU willen we je laten ervaren dat zingen en bewegen een positieve bijdrage gaat geven aan je gevoel en emotie, waardoor je een blijer mens wordt.

lees meer