Podium voor Projecten

Gaat over dromen, ideeën en initiatieven die simpelweg een podium verdienen!

Omdat ze verbinden, perspectief bieden of bijdragen aan het ontwikkelen van de B-Happy Faktor!

Wie mij kent weet dat ik een ondernemend type ben. Dromen Durven Doen is een motto dat mij perfect past :-)

Met gezonde gedrevenheid werk ik samen, met mensen die dezelfde passie delen, aan verschillende projecten waarin verbinding en ontwikkeling hand in hand gaan en plezier centraal staat.

 

 

KoorEvent Klooster Graefenthal

Een droomwens waarin ik koren in alle genres bij elkaar breng op een bijzondere locatie om de passie voor koorzang met elkaar te delen. Een koorfestival zonder competitie element waarin verbinding centraal staat. Dit doe ik samen met de gastvrije mensen van locatie Klooster Graefenthal te Goch.

Lees meer.

B-Happy Faktor

Het ‘Podium’ staat voor mij ook metafoor voor het creëren van je eigen plek waar je mag stralen in al je eigenheid. In mijn voormalige maatschap BEE Happy Factory heb ik gewerkt aan creatieve ontwikkel projecten in het onderwijs, teams en met koren. Dit ga ik een vervolg geven onder mijn eigen vlag onder de naam

Podium met een B-Happy Faktor.

Lees meer.

Veritable Poppy Project

Een herdenkings-kunstproject voor de 220 soldaten die omgekomen zijn tijdens de operatie Market Garden in de Gemeente Gennep.

Samen met Daantje Kip van www.maakeenlieveling.nl  worden er 220 Poppy Lievelingen gemaakt ter gelegenheid van 75 jaar herdenking in 2020.

Lees meer.

Medeorganisator BFO

Samen met Koen Faber, Ben Mooiweer en Mark Vermeeren organiseer ik het tweejaarlijkse Balkfestival Oost in Ulft. Een koorfestival zonder competitie-element ter Lering en Vermaak!

Lees meer.