9ebc12af6bf84ba6afda26081a0dcfe6.jpg

Jezelf mogen zijn, was voor mij een belangrijke voorwaarde om mijn talent te leren benutten.

Mezelf kunnen zijn, gaf ruimte aan groei en dat zette mij letterlijk in mijn kracht.

Pas als je leert dansen met je draken, ontdek je dat in het midden van de uitdaging kansen liggen om te groeien.

Met deze ervaring, in combinatie met opleidingen zoals professionele presentatiecoaching en NLP Master, werd ik een betere versie van mezelf. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mijn ervaring nu mag gebruiken om anderen hierbij te helpen.

Wat mij typeert is mijn eigenheid, rust en inlevingsvermogen. Hierdoor ervaar je bij mij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je talent te benutten.

Mijn passie voor het coachen op performance is ontstaan in 2005. Als koorzanger en koorregisseur, ontdekte ik wat het voor mensen betekent als ze ruimte voelen om zichzelf te kunnen zijn en te mogen schitteren op het podium. Dat inspireerde mij om mezelf te ontwikkelen tot professioneel koorregisseur en presentatiecoach.

 

Het maakt niet uit of je spreekt of zingt voor andere mensen. De spanning of sensatie die je hierin tegenkomt gaat over hetzelfde, alleen de uitingsvorm is anders.

Wie mogen ze ontmoeten daar op het podium? Wie laat je zien en is dat de persoon die jij wilt zijn?

Wat gebeurt er als je ervaart dat 'Jezelf Zijn' ook jouw sleutel is naar een succesvol performen, en wat betekent dat voor jou?

 

Veelzijdigheid is wat bij mij past en wat ik leuk vind. Ik krijg er energie van om mensen op alle fronten in beweging te krijgen.

Alles wat ik doe staat in het teken van harmonie en verbinding. Het creëren van contact tussen jou en de ander. In vrijheid met liefde en een flinke dosis creativiteit.

Referenties vind je via de links naar onderstaande websites

Ik ben eigenaar van

Initiator van

Mede-eigenaar van de maatschap