Koorregie leren maken

Koorregie leren maken

Masterclass regie

Masterclass regie

Repetitie Workshops

Repetitie Workshops

Solo Workshops

Solo Workshops

 In elk mens schuilt een podiumbeest, je moet het alleen even wakker schudden! :-)

Hoe zou het zijn om met jouw koor tijdens jullie concert een ontspannen podiumpresentatie te kunnen geven? Want samen zingen tijdens repetities is niet voor iedereen hetzelfde als optreden voor een publiek. Stel je eens voor dat het echt voor iedereen haalbaar is om zonder podiumangst, met zelfvertrouwen, energie en veel plezier te durven stralen op het podium. Het kan echt! Ook voor jou en het koor waarin je zingt! 

 

Ik ben Bianca van Dreumel, professioneel presentatiecoach en koorregisseur

Met passie en liefde coach ik koorzangers die het podium willen bestijgen om te zingen met hart en ziel. Ik laat je ervaren hoe je tijdens dat spannende podiummoment jezelf blijft en contact maakt met het publiek. Hierdoor ontstaat verbinding en de noodzaak van jouw performance wordt daardoor voelbaar.

In 2005 ben ik als koorzanger door een vraag vanuit het koor in aanraking gekomen met koorregie. Dat groeide in korte tijd uit tot grote liefhebberij. Sinds 2010 werk ik als professioneel koorregisseur en geef ik diverse workshops door het hele land. Als regisseur word ik regelmatig betrokken bij verschillende concertprojecten. Mijn ervaring en kennis deel ik weer door het geven van de workshop 'Koorregie Leren Maken' en de cursus koorregie 'Leren Regisseren.' Daarnaast organiseer ik met liefde hetbij Kloster Graefenthal omdat samen zingen verbindt. Mensen in beweging krijgen, ik hou ervan!

 

'Ik help je graag op weg naar het podium!'

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.