Een podium in ontwikkeling!

'Jezelf zijn en je hart volgen'

Het zijn kreten die we makkelijk roepen, maar wat betekent het eigenlijk en hoe je dat dan?

Simpelweg datgene doen waar je energie van krijgt en waar je je goed bij voelt. Meer is het eigenlijk niet! Het klinkt simpel maar in een prestatiegerichte maatschappij niet altijd makkelijk. Weet jij diep van binnen waar je gelukkig van wordt en krijgt jouw verlangen een podium?

B-Happy Faktor

Jezelf nuttig voelen en een bijdrage kunnen leveren, aan je omgeving of de maatschappij, geeft zingeving.  Als jouw talent wordt benut ga je stralen en als  je gelukkig bent, kun je de wereld aan.  Daar geloof ik in.

Vanuit die gedachte ga ik met een netwerk van professionals uit de muziekwereld, creatief onderwijs en life-coaching samenwerken om verborgen talenten en kwaliteiten bloot te leggen. Wij gaan je helpen om je verlangens, ideeën en talent een podium te geven en ze te verbinden met jezelf en de wereld om je heen.

Voor wie?

Ons werkveld richt zich op een ieder die zich herkent als openminded en zich wil ontwikkelen in een inspirerende creatieve omgeving. Voor diegene die:

  • Vast zit in een werkomgeving waar je niet gelukkig van wordt.
  • Uit een burn-out aan het opkrabbelen is en nieuw perspectief zoekt.
  • Al een tijdje uit de running is en behoefte heeft aan werkervaring.
  • Voor de student die een tussenjaar neemt om nieuwe ervaringen op te doen.
  • Voor de mensen die willen zingen en muziek maken of creatief willen vormgeven.
  • Voor een ieder die op een unieke manier een fantastische ervaring wil opdoen!

Waarom dit podium?

Tijdens mijn eigen zoektocht naar ‘Wie ben ik en wat wil ik nou echt?’  heeft het (samen)werken in een creatieve omgeving mij de weg gewezen.  Door te mogen experimenteren met creativiteit in een inspirerende omgeving kreeg ik inzicht in mijn talent, passie en drive. Hierdoor ontstond rust in mijn hoofd en ontdekte ik waar ik energie van kreeg.  Dat heeft ertoe geleid dat ik handen heb kunnen geven aan mijn wensen en dromen en nu kan doen wat ik het allerliefste doe. 

Deze ervaring gun ik iedereen.

Wat kun je verwachten?

Een grote wens van mij is het produceren van een eigen koortheatervoorstelling. Deze voorstelling brengt niet alleen koorzangers samen maar wordt tevens een ervaringsplek voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf, hun talent of perspectief.

Dit project wil ik opzetten in een bijzondere maar vooral inspirerende omgeving.  Deze plek biedt de mogelijkheid om in alle rust te experimenteren en te ontdekken wat creativiteit kan bieden.

Je mag onderzoeken en ontdekken waar je talent ligt. Handen geven aan je passie, richting geven aan je dromen en energie krijgen van het leerproces wat je gaat doorlopen.

Het maken van een koortheatervoorstelling heeft een schat aan leerzame en creatieve activiteiten. Denk b.v. aan het uitwerken van een thema en het vormgeven van de voorstelling. Muziek maken, zingen en podiumperformance. Het ontwerpen van posters en flyers met grafische vormgeving. Het bouwen van een decor. Lichtprogramma's maken en geluidinstallaties bedienen. Maar ook begrotingen maken, subsidies aanvragen, marketing en online communicatie opzetten. Kostuums en kleding maken. En wat dacht je van het verzorgen van eten en drinken voor de gasten die komen, en ga zo maar door.

 

Kortom, het wordt een inspirerende creatieve omgeving van muziek, zang, kunst en cultuur waar jongere en volwassenen kunnen werken aan hun talent en vaardigheden. Een plek waar je van betekenis bent en waar je verwacht wordt.

Deze droomwens zit nu nog in de ontwikkelingsfase, maar let op...

‘If you can dream it, you can do it!’

Ben je geïnteresseerd in dit traject als deelnemer of professional? Of wil je graag met mij in gesprek?

 

Ter inspiratie