Een podium in ontwikkeling!

'Jezelf zijn en je hart volgen'

Het zijn kreten die we makkelijk roepen, maar wat betekent het eigenlijk en hoe je dat dan?

Simpelweg datgene doen waar je energie van krijgt en waar je je goed bij voelt. Meer is het eigenlijk niet! Het klinkt simpel maar in een prestatiegerichte maatschappij niet altijd makkelijk. Weet jij diep van binnen waar je gelukkig van wordt en krijgt jouw verlangen een podium?

B-Happy Faktor

Jezelf nuttig voelen en een bijdrage kunnen leveren, aan je omgeving of de maatschappij, geeft zingeving.  Als jouw talent wordt benut ga je stralen en als  je gelukkig bent, kun je de wereld aan.  Daar geloof ik in.

Vanuit die gedachte ga ik met een netwerk van professionals uit de muziek, onderwijs en life-coaching samenwerken om verborgen talenten en kwaliteiten bloot te leggen. Wij gaan jouw verlangens, ideeën en talent een podium geven om deze te verbinden met jezelf en de wereld om je heen.

Voor wie?

Ons werkveld richt zich op een ieder die zich herkent als openminded, iets heeft met duurzaamheid en zich wil ontwikkelen. Het gaat de vorm van workshops en maatwerk trainingen krijgen die out of the box zijn in combinatie met creativiteit! Kortom, iets waar je heel erg blij van wordt :-)

 

Medio 2018 komt er meer zichtbaarheid in wat we concreet aanbieden. Stay Tuned :-)